Цени по офертата

Цена на офертата с отстъпка:

190.00 лв.

Цена
без ваучери:

190.00 лв.

С ваучер
спестяваш:

0.00 лв.

Намаление с ваучери:--%
Национални оферти

Цена на ваучера:

90.00 лв.

За съжаление изпусна тази оферта. Натисни бутона и ще намериш активни оферти с намаления по твой вкус.

Продадени ваучери за намаление:

Изтекла оферта

Още топ оферти с ваучери

Описание на офертата

Защо не отпразнувате посрещането на новата година типично по сръбски? Arkain Tourви предлагат да вдигнете празничните наздравици от Белград!

2 нощувки със закуски в хотел Kasina 3*в Белград, с настаняване на 30 Декември - за 190лв на човек. Платете 90лв сега, а остатъка - към туроператора.

Офертата не включва:
• Организиран автобусен транспорт, плюс водач по време на пътуването и медицинска застраховка, с отпътуване сутринта на 30.12 от Варна - 85лв, от София - 50лв, при минимум 30 човека;
• Празнична новогодишна вечеря в ресторант в бохемския квартал Скадарлия с богато меню, жива музика и включено неограничено количество местни алкохолни и безалкохолни напитки - 45 евро;
• Круиз по реките Дунав и Сава с туристически кораб и екскурзовод - 15 евро;
• Входни такси на посещаваните обекти;
• Разходи от личен характер.

Програма за платилите транспорт:

30.12
Отпътуване от Варна (ул. Антим 1 в 5:00ч).
Около 18ч пристигане в Белград. Настаняване в хотела. Нощувка.

31.12
Закуска. Свободен ден в Белград или по желание - разходка с корабче по Дунав и Сава (при минимум 20 туристи) - 15 евро на човек. Посветете част от престоя си в Белград на едно вълшебно мини круизно приключение с кораб и почувствайте магията на сръбската столицата, плавайки по две величествени реки: река Дунав и река Сава. Насладете се на панорамата на един древен град, единствен в Европа уникално разположен на две реки - там, където река Сава се влива в река Дунав! Плавайки ще запечатате в съзнанието си дивната гледка при сливането на на двете реки. Носейки се по вълните на Дунав, при внушителната крепост Калемегдан ще почувствате различния чар на Стария град с Катедралата и пристанището. На фона на приятна музика и с чаша вино в ръка, оставете погледа да се рее в безкрайната редица на пусналите вечна котва кораби - атракциони и салове превърнати в къщи - ресторанти, запечатайте на обективите си грандиозните мостове над река Дунав, свързващи Стари и Нови Белград: Бранков мост, мост Панчево и моста на Ада. Докоснете се и до два от 16-те острова по река Дунав: островът на войната и Ада Циганлия … Круизът по река Дунав е едно преживяване, което никога не се забравя!

Свободно време. Подготовка за Новогодишната нощ.
Посрещане на 2018г в ресторанта на хотела с богато меню, жива музика и включено неограничено количество местни алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка в Белград.
Среħна Нова Година!

01.01
Закуска. По желание посещение Улицата на отвореното сърце!
Около 14ч отпътуване от Белград. Вечерта пристигане в България.

Правила и условия за ползване на оферти с ваучери за намаление

Валидност на ваучера: от 28 Септември 2017 (Четвъртък) до 1 Декември 2017 (Петък).
С предварителна резервация на: 0877 096 086 или 0876 221 336 и подписване на договор с туроператора до 2 дни след издаване на ваучер.
Доплащането на остатъка от сумата към туроператора е до 1 Декември.
Един ваучер е за един човек, настанен в двойна стая, при двама настанени.
Настаняването в хотела е на 30 Декември.
Офертата не включва (доплаща се към туроператора): • Организиран автобусен транспорт, плюс водач по време на пътуването и медицинска застраховка, с отпътуване сутринта на 30.12 от Варна - 85лв, от София - 50лв, при минимум 30 човека; • Празнична новогодишна вечеря в ресторант в бохемския квартал Скадарлия с богато меню, жива музика и включено неограничено количество местни алкохолни и безалкохолни напитки - 45 евро; • Круиз по реките Дунав и Сава с туристически кораб и екскурзовод - 15 евро; • Входни такси на посещаваните обекти; • Разходи от личен характер.

Информация за търговеца предлагащ тази оферта

Местоположение на обекта, за който тези ваучери за намаления са валидни