Цени по офертата

Цена на офертата с отстъпка:

69.00 лв.

Цена
без ваучери:

69.00 лв.

С ваучер
спестяваш:

0.00 лв.

Намаление с ваучери:--%
Национални оферти

Цена на ваучера:

69.00 лв.

За съжаление изпусна тази оферта. Натисни бутона и ще намериш активни оферти с намаления по твой вкус.

Продадени ваучери за намаление:

Изтекла оферта

Още топ оферти с ваучери

-50%

Реглаж на мост на лек автомобил, джип или бус, от Автосервиз Слатина

Реглаж на мост на лек автомобил, джип или бус, от Автосервиз Слатина

 30.00 лв.

14.90 лв.

Оферти София
00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди
-50%

Пълнено пилешко бутче, Френско фермерско петле с огретен "Дофиноа"или Руло от лаврак, плюс бонус - дегустация на селектирани вина

Пълнено пилешко бутче, Френско фермерско петле с огретен "Дофиноа"или Руло от лаврак, плюс бонус - дегустация на селектирани вина

 16.90 лв.

8.45 лв.

Оферти София
00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди
--%

На море Аспровалта през Юни или Септември! 6 нощувки със закуски и вечери, плюс транспорт, от Валенти 7

На море Аспровалта през Юни или Септември! 6 нощувки със закуски и вечери, плюс транспорт, от Валенти 7

 429.00 лв.

214.50 лв.

Национални оферти
00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди
-73%

Премахнете целулита с иновативната система за вакуумен RF лифтинг на всички засегнати зони, от Център Bell Sante

Премахнете целулита с иновативната система за вакуумен RF лифтинг на всички засегнати зони, от Център Bell Sante

 80.00 лв.

21.90 лв.

Оферти София
00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди

Описание на офертата

Любители сте на пътешествията? Планирайте следв3ащата си дестинация със Sun Travel! Грабнете ваучер за новото им предложение и8 открийте красотата на Гърция!

• На 26 - 27 Май - за 69лв;
• На 2 - 3 Юни - за 69лв.


Офертата включва:
• транспорт с лицензиран комфортен автобус - климатик, минибар и TV;
• туристическа програма в Солун и Кавала;
• 1 нощувка в Аспровалта в студио оборудвано с климатик,телевизор и хладилник;
• медицинска застраховка с покритие 2000 евро;
• придружител от агенцията по време на цялото пътуване.

Офертата не включва:
пътни и гранични такси - 10 евро на човек (задължително доплащане);
• медицинска застраховка с по-висок лимит на отговорност - за лица до 65г - 4лв, за лица над 65г - 8лв;
• Разходи от личен характер;
• Входни такси за туристическите обекти;
• Вечеря в най-доброто заведение на крайбрежната алея на Аспровалта - 15 евро на човек.

Програма

1 ден:Отпътуване от София в 7:30ч, площад Руски паметник по маршрут София - Перник - Дупница - Сандански -Кулата - Солун. Пристигане в Солун около обяд.

Туристическа програма в града: Бялата кула - символ на Солун, построена от Сюлейман Великолепни и служила през вековете като отбранителна кула и затвор, а днес музей; паметника на Александър Македонски, по-известен като Александър Велики - един от най-великите пълководци в историята; Археологическия музей, комплекса Галериус, Агората; църквата "Св. Димитър" - най-голямата православна църква в Солун, където се намират мощите на Свети Димитър - покровителя на града; Ротондата- храм, посветен на Непобедимото Слънце, покровителя на Диоклециан и Галерий; главният площад "Аристотел"- на който са разположени най-известните солунски хотели, множество магазини и приятни кафенета; крайбрежният булевард на "Победата"и прочутата Солунска митница и др. Свободно време за самостоятелно разглеждане, шопинг или обяд.

Следобяд отпътуване за Аспровалта. Настаняване в хотел. Свободно време. Нощувка.

2 ден: Отпътуване към Кавала. Туристическа програма: църквата "Св. Богородица"; Пристанището; къщата на Мехмет Али, основател на династията, която управлява Египет до 1952г, албанец по произход, роден в Кавала; Мехмет Али остава в историята с провежданите от него значими реформи в Османската империя през 19 век. Той организира интензивно обучение на лекари, инженери, държавни чиновници в новосъздадени училища и в Европа, построява напоителни системи и развива добива на памук. В знак на благодарност към родния си град Кавала той построява имарет, който се смята за най-голямата ислямска постройка в Европа. В момента тя е превърната в луксозен хотел; Акведуктът Камарес - колосална конструкция, едно от многото дела на Сюлейман Великолепни. Построен е около 1550г на мястото на дълга стена, която изпълнявала защитна роля и била използвана като акведукт. На върха съществувало пространство, по което се разхождали стражите на града. През 15 век акведуктът бил разрушен и султанът издигнал нов, известен с името Камарес, за да снабдява града с вода. Конструкцията се състои от 58 арки с различни размери, най-голямата от които е висока 52 метра; Крепостта от 16 век, построена от турците на хълма Панагия и станала символ на града. Свободно време за обяд и разходка. Ранния следобед отпътуване за България. Кратка спирка за пазаруване в гръцкия магазин ''Цинцарис''. Пристигане в София вечерта на площад Руски паметник.

Правила и условия за ползване на оферти с ваучери за намаление

Валидност на ваучера: от 12 Януари 2018 (Петък) до 5 Февруари 2018 (Понеделник).
С предварителна резервация на: 02/ 951 65 84, 02/ 951 69 48, 0896 75 22 83, и подписване на договор с туроператора до 5 дни след издаване на ваучер (най-късно до 5 Февруари).
Екскурзията ще се състои на 26 - 27 Май и 2 -3 Юни, с тръгване от София.
Един ваучер е за един човек, настанен в двойна стая (с климатик, телевизор и хладилник), при настанени двама.
Офертата включва: - транспорт с лицензиран комфортен автобус - климатик, минибар и TV; - туристическа програма в Солун и Кавала; - 1 нощувка в Аспровалта в студио оборудвано с климатик,телевизор и хладилник; - медицинска застраховка с покритие 2000 евро; - придружител от агенцията по време на цялото пътуване.
Офертата не включва (доплащане към туроператора): - пътни и гранични такси - 10 евро на човек (задължително доплащане); - медицинска застраховка с по-висок лимит на отговорност - за лица до 65г - 4лв, за лица над 65г - 8лв; - Разходи от личен характер; - Входни такси за туристическите обекти; - Вечеря в най-доброто заведение на крайбрежната алея на Аспровалта - 15 евро на човек.
Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт, валидни минимум 6 месеца след датата на завръщане от екскурзията - копие от документа се предоставя в офиса на фирмата при депозитната вноска. Визи не се изискват. За деца под 18 години - нотариално заверена декларация от единия или двамата родители - попълва се по образец.

Информация за търговеца предлагащ тази оферта

Местоположение на обекта, за който тези ваучери за намаления са валидни