Цени по офертата

Цена на офертата с отстъпка:

93.00 лв.

Цена
без ваучери:

93.00 лв.

С ваучер
спестяваш:

0.00 лв.

Намаление с ваучери:--%
Национални оферти

Цена на ваучера:

93.00 лв.

За съжаление изпусна тази оферта. Натисни бутона и ще намериш активни оферти с намаления по твой вкус.

Продадени ваучери за намаление:

Изтекла оферта

Още топ оферти с ваучери

-50%

Реглаж на мост на лек автомобил, джип или бус, от Автосервиз Слатина

Реглаж на мост на лек автомобил, джип или бус, от Автосервиз Слатина

 30.00 лв.

14.90 лв.

Оферти София
00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди
-50%

Пълнено пилешко бутче, Френско фермерско петле с огретен "Дофиноа"или Руло от лаврак, плюс бонус - дегустация на селектирани вина

Пълнено пилешко бутче, Френско фермерско петле с огретен "Дофиноа"или Руло от лаврак, плюс бонус - дегустация на селектирани вина

 16.90 лв.

8.45 лв.

Оферти София
00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди
--%

На море Аспровалта през Юни или Септември! 6 нощувки със закуски и вечери, плюс транспорт, от Валенти 7

На море Аспровалта през Юни или Септември! 6 нощувки със закуски и вечери, плюс транспорт, от Валенти 7

 429.00 лв.

214.50 лв.

Национални оферти
00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди
-73%

Премахнете целулита с иновативната система за вакуумен RF лифтинг на всички засегнати зони, от Център Bell Sante

Премахнете целулита с иновативната система за вакуумен RF лифтинг на всички засегнати зони, от Център Bell Sante

 80.00 лв.

21.90 лв.

Оферти София
00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди

Описание на офертата

Прекарай един различен Великден, изпълнен с приключения и красотата на съседна Гърция - с ваучер за Sun Travel!

Екскурзия до Солун, Аспровалта и Кавала на 7 - 9 Април: 2 нощувки, плюс транспорт - за 93лв.


Офертата включва:
• транспорт от София с комфортен лицензиран автобус (климатик, минибар, TV);
• 2 нощувки в Аспровалта;
• туристическа програма в Солун и Кавала;
• представител на туроператора по време на пътуването;
• медицинска застраховка с покритие 2000 евро.

Офертата не включва:
пътни и гранични такси - 10 евро (задължително доплащане);
• празничен великденски обяд - 15 евро;
• входни такси на посещаваните обекти;
• медицинска застраховка с по-висок лимит на отговорност - 6лв за лица до 65 ненавършени години, 12лв за лица над 65г;
• разходи от личен характер.

Програма на пътуването:

1 ден
Отпътуване от София (пл. Руски паметник) в 07:30ч, по маршрут: София - Перник - Дупница - Сандански - Кулата - Солун. Пристигане в Солун около обяд. Туристическа програма в града: Бялата кула - символ на Солун, построена от Сюлейман Великолепни и служила през вековете като отбранителна кула и затвор, а днес - за музей; паметникът на Александър Македонски, по-известен като Александър Велики - един от най-великите пълководци в историята; Археологическият музей; комплексът Галериус; църквата "Св. Димитър" - най-голямата православна църква в Солун, в която се намират мощите на свети Димитър, покровителят на града; Агората; Ротондата - храм, посветен на Непобедимото слънце, покровителят на Диоклециан и Галерий; главният площад Аристотел, на който са разположени най-известните солунски хотели, множество магазини и приятни кафенета; крайбрежният Булевард на Победата; прочутата Солунска митница. Свободно време за самостоятелно разглеждане, пазаруване и обяд.

Следобeд - отпътуване за Аспровалта. Настаняване. Свободно време. Късно вечерта, по желание и срещу доплащане, участие във Великденската литургия в едно от най-забележителните места в Аспровалта - девическият манастир "Св. Лидия". Куполът на църквата е доста внушителен и се забелязва отдалеч. Манастирът е отворил порти през 1991г. Построен е на мястото, на което според легендата свети Апостол Павел е проповядвал на група жени, заедно със Сила, Тихометий и Лука. Манастирът разполага с издателска база, в която се печатат много богословски книги, списания и други. Там са печатани Новият аавет и Псалтирът, "Нашата вяра"и редица други книги на български език. Храмът на обителта смайва окото с невероятни по своите изящество и красота нови иконопис и дърворезба. Нощувка.

2 ден
Свободно време за разходка и почивка в Аспровалта. В около 14:00ч, по желание и срещу доплащане, празничен великденски обяд в един от най-добрите ресторанти в центъра на града. Свободно време. Нощувка.

3 ден
Сутринта - отпътуване за Кавала. Туристическа програма: църквата "Св. Богородица"; Пристанището; Къщата на Мехмед Али - основател на династията, която управлява Египет до 1952г, албанец по произход, роден в Кавала. Мехмед Али остава в историята с провежданите от него значими реформи в Османската империя през XIX век. Той организира интензивно обучение на лекари, инженери и държавни чиновници в новосъздадени училища и в Европа, построява напоителни системи и развива добива на памук. В знак на благодарност към родния си град Кавала, той построява имарет, който се смята за най-голямата ислямска постройка в Европа. В момента тя е превърната в луксозен хотел. Обиколката продължава с акведукта Камарес - колосална конструкция, едно от многото дела на Сюлейман Великолепни. Построен е около 1550г, на мястото на дълга стена, която изпълнявала защитна роля и била използвана като акведукт. На върха съществувало пространство, по което се разхождали стражите на града. През XV век акведуктът е разрушен и султанът издига нов, известен с името Камарес, за да снабдява града с вода. Конструкцията се състои от 60 арки с различни размери, най-голямата от които е висока 52м. Следва крепостта от XVI век, построена от турците на хълма Панагия и станала символ на града. Свободно време за обяд и разходка. В ранния следобед - отпътуване за България. Кратка спирка за пазаруване в гръцкия магазин Цинцарис. Пристигане в София вечерта.

Правила и условия за ползване на оферти с ваучери за намаление

Валидност на ваучера: от 12 Януари 2018 (Петък) до 5 Февруари 2018 (Понеделник).
С предварително записване на: 02/ 951 65 84, 02/ 951 69 48, 0896 752 283 и подписване на договор с туроператора, до 5 дни след издаване на ваучер и най-късно до 5 Февруари.
Екскурзията ще се проведе на 7 - 9 Април, с отпътуване от София.
Един ваучер е за един човек, настанен в студио с климатик, телевизор и хладилник, при настанени двама.
Офертата включва: - транспорт с комфортен лицензиран автобус (климатик, минибар, TV); - 2 нощувки в Аспровалта; - туристическа програма в Солун и Кавала; - представител на туроператора по време на пътуването; - медицинска застраховка с покритие 2000 евро.
Офертата не включва (доплащанията са към туроператора): - пътни и гранични такси - 10 евро (задължително доплащане); - празничен великденски обяд - 15 евро (при минимум 20 желаещи); - входни такси на посещаваните обекти; - медицинска застраховка с по-висок лимит на отговорност - 6лв за лица до 65 ненавършени години, 12лв за лица над 65г; - разходи от личен характер.
Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт с валидност от минимум 6 месеца към датата на завръщане; за деца под 18г - нотариално заверена декларация от единия или двамата родители (попълва се по образец).

Информация за търговеца предлагащ тази оферта

Местоположение на обекта, за който тези ваучери за намаления са валидни