Цени по офертата

Цена на офертата с отстъпка:

99.00 лв.

Цена
без ваучери:

99.00 лв.

С ваучер
спестяваш:

0.00 лв.

Намаление с ваучери:--%
Национални оферти

Цена на ваучера:

14.00 лв.

Продадени ваучери за намаление:

123

00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди

Още топ оферти с ваучери

-50%

1 процедура терапия на болката с Енерго-Невро Адаптивен Регулатор, плюс първичен преглед, от ДКЦ "Свети Врач и Свети Кузма и Дамян"

1 процедура терапия на болката с Енерго-Невро Адаптивен Регулатор, плюс първичен преглед, от ДКЦ "Свети Врач и Свети Кузма и Дамян"

 50.00 лв.

24.90 лв.

Оферти София
00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди
--%

По стъпките на Орфей - до Широка лъка, Ягодина, Триградско ждрело! Нощувка със закуска, плюс транспорт, от Балкан Комфорт

По стъпките на Орфей - до Широка лъка, Ягодина, Триградско ждрело! Нощувка със закуска, плюс транспорт, от Балкан Комфорт

 74.00 лв.

74.00 лв.

Национални оферти
00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди
-50%

Усети Ориента! Наргиле All Fakher, плюс 2 безалкохолни напитки по избор, от Obsession Club Sofia

Усети Ориента! Наргиле All Fakher, плюс 2 безалкохолни напитки по избор, от Obsession Club Sofia

 18.57 лв.

9.28 лв.

Оферти София
00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди
--%

На Карнавал в Гърция! Еднодневна екскурзия до Ксанти на 18 Февруари, от Globus Tours

На Карнавал в Гърция! Еднодневна екскурзия до Ксанти на 18 Февруари, от Globus Tours

 35.00 лв.

35.00 лв.

Оферти София
00
00
00
00
дни
часа
минути
секунди

Описание на офертата

Искаш ли да посетиш един от най-известните балнео курорти в западната ни съседка? Сега Nicky Mти предлагат да запазиш един уикенд през следващите няколко месеца за приятна разходка и една весела вечер в Сърбия!

Грабни уикенд почивка в Сърбия: 1 нощувка със закуска и празнична вечеря във Врънячка баня, плюс обяд в Ниш и транспорт - за 99лв на човек! Плати 14лв сега, а остатъка - към туроператора.

Избери дати на пътуването:
• 28 - 29 Октомври;
• 25 - 26 Ноември;
• 2 - 3 Декември;
• 20 - 21 Януари;
• 17 - 18 Февруари;
• 3 - 4 Март.

Офертата включва:
• Транспорт с комфортен туристически автобус, предвиден за дълги пътувания;
• 1 нощувка в хотел 2+/3* във Врънячка баня;
• 1 закуска;
• 1 Празнична вечеря с жива музика, богато меню и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки, местно производство;
• 1 обяд в Ниш;
• Посещение на Ниш и Крушевац;
• Екскурзоводска програма по време на пътуването;
• Пътни и магистрални такси.

Офертата не включва:
• Медицинска застраховка за периода на пътуването;
• Входни такси за туристическите обекти;
• Лични разходи.

Програма:

1 ден (Събота)
Отпътуване от София в 08:00ч. Пътуване по маршрут София - Калотина - Ниш. Туристическа програма в Ниш с разглеждане на забележителностите, обяд и свободно време с възможност за пазар. Следобед отпътуване за един от най - известните балнео курорти на Сърбия, Врънячка баня. Настаняване в хотела и свободно време. Следва празнична вечеря в ресторанта на хотела с жива музика, богато меню от местни специалитети и неограничени напитки (алкохолни и безалкохолни). Нощувка.

2 ден (Неделя)
Закуска. В 10:30ч отпътуване за България. Попътно посещение на гр. Крушевац, екскурзоводска програма в центъра на града и свободно време за обяд. Пристигане в София вечерта.

Правила и условия за ползване на оферти с ваучери за намаление

Валидност на ваучера: от 13 Октомври 2017 (Петък) до 12 Февруари 2018 (Понеделник).
С предварителна резервация до 3 дни след издаване на ваучера на 0878 447 753, 02/ 843 53 50. Необходими данни за резервация: номер на ваучер, секретен код, три имена на пътуващите, ЕГН и номер на лична карта.
Подписване на договор с туроператора до 5 дни след издаване на ваучер.
Остатъкът от сумата се доплаща най-късно до 20 дни преди датата на отпътуване. За периода на пътуване 28 - 29 Октомври най-късно до 23 Октомври. Доплащането се извършва на място в офиса на Nicky M или на посочена банкова сметка.
Екскурзията ще се състои с отпътуване от София на дата по избор: - 28 - 29 Октомври; - 25 - 26 Ноември; - 2 - 3 Декември; - 20 - 21 Януари; - 17 - 18 Февруари; - 3 - 4 Март.
Един ваучер е за един човек, настанен в двойна стандартна стая, при настанени двама.
Офертата включва: - Транспорт с комфортен туристически автобус, предвиден за дълги пътувания; - 1 нощувка в хотел 2+/3* във Врънячка баня; - 1 закуска; - 1 Празнична вечеря с жива музика, богато меню и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки, местно производство; - 1 обяд в Ниш; - Посещение на Ниш и Крушевац; - Екскурзоводска програма по време на пътуването; - Пътни и магистрални такси.
Офертата не включва: - Медицинска застраховка за периода на пътуването; - Входни такси за туристическите обекти; - Лични разходи.
При изчерпване на стандартните стаи в хотела, настаняване в стая лукс - 115лв.
За настаняване на трети възрастен или дете първо се консултирайте с Nicky M. За тях ваучери не се грабват.
Необходими документи за пътуване: - Валидна лична карта, за деца задграничен паспорт; - За деца под 18 години, пътуващи само с един родител или придружител е необходима нотариално заверена декларация от непътуващия родител/родители в оригинал и 1 фотокопие.
Офертата е със статут "ТОП ЦЕНА"анулации по нея не се допускат и заплатени суми не се възстановяват от страна на туроператора. Възможни са само смяна на име/на или дата при възможност след потвърждение на Туроператора. Промени се приемат само в писменна форма, в срок до 20 дни преди отпътуване и срещу такса от 20лв за всяка промяна.
Забележки: - Настаняването в автобуса става по ред на записване. Всички туристи ползват седалка в автобуса. - В салона на автобуса е забранено внасянето и консумация на храна, както и големи разфасовки на безалкохолни напитки и вода.

Информация за търговеца предлагащ тази оферта

Предложенията на Nicky Mкъм всички техни клиенти са голямо разнообразие от почивки в страната и чужбина, както и богат избор от екскурзии.

Nicky Mпредлага и единствената по рода си услуга в България - VIP транспорт. Тя взема своите клиенти от дома им и им осигуряваме приятно пътуване до хотела, за който са заявили резервация.

Nicky MТуроператор има застраховка по силата на член 42 от
ЗТ в ЗК АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ ЗАД, застрахователна полица № 13160173930000009 с адрес гр. София, Бул. Княз Дондуков № 59. Удостоверение за Туроператор №00801. Лиценз за международен превоз на пътници №0853.

София, Редута, ул. Братован 3-5

Местоположение на обекта, за който тези ваучери за намаления са валидни